HALLASSUK A HANGUNK!

Írd alá Te is a GEVA (Global EV Alliance) nyilatkozatát!

Elektromos autó töltő Pécsen is

A héten Pécsen is megtörtént az első dedikált elektromos autó töltő telepítése. A teljes egészében a Fordan Hotel által finanszírozott projekt keretében egyelőre egy darab töltő létesült a szálloda zárt parkolójában. A Type2-es csatlakozóval rendelkező töltőegység 3 fázison 16A-t, vagyis 11 kW-ot tud leadni.

Elektromos autó töltő Pécsen

A töltő ingyenes és 24 órában elérhető, de csak a szállóvendégek vagy a szálloda bárjában, éttermében fogyasztók használhatják. A töltőről egy lemerült 22 kW-os Renault Zoe kicsit több, mint 2 óra alatt tölthető fel teljesen, de egy éjszaka alatt a legkisebb inverterrel szerelt autók is feltölthetők.

11 kW-os villanyautó töltő Pécs belvárosába

A Fordan Hotel eddig is támogatta a villanyautózást, hiszen már tavaly óta biztosít hagyományos konnektoros töltési lehetőséget a szálloda vendégei számára, amin 1 fázison (230V) maximum 16A-rel lehetett tölteni az autókat. Az új, dedikált töltő mellett ezeket a csatlakozókat is megtartották, így egyszerre több elektromos autó lassú töltése is lehetséges.

Elektromos autó töltő a Fordan Hotel parkolójában

A Fordan Hotel címe: Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca 14-16.

Elektromos autó töltő

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?