Webcast: Mennyire is van csúszásban a Tesla

A Villanyautosok.hu főleg a Tesla körüli hírek elemzésével foglalkozó szerzőjével Bíró Balázzsal gyakran, nagyon tartalmas és érdekes beszélgetéseket folytatunk a villanyautózásról és persze a kaliforniai autógyártó startupról. Balázs rengeteget tud a cégről és az autóiról, villanyautózás fanatikusként azonban kellően kritikusan is tudja szemlélni a Tesla körül zajló eseményeket. Az egyik ilyen beszélgetés után úgy éreztem, hogy az általa elmondott hasznos plusz információkra rajtam kívül mások is kíváncsiak lehetnek, így úgy szerveztük, hogy a következő ilyen beszélgetésről felvétel is készüljön. Abszolút kezdő webcast készítőként persze nem ment ez olyan egyszerűen, mint gondoltuk, de ha hasznos, akkor folytatjuk, sőt időről időre másokat is bevonva színesítjük majd ezeket az élőben is követhető programokat.

Nagyon fontos lenne, hogy megírjátok a véleményeteket akár itt, akár a Youtube felületen hozzászólásban. Ha tetszett, és szeretnétek több ilyen beszélgetést látni/hallgatni, illetve ezekben interaktívan részt venni, akkor egy lájkkal buzdíthattok bennünket a folytatásra!

 

Elektromos autót használsz?

Antalóczy Tibor

A Villanyatosok.hu főszerkesztője, illetve a Villanyautósok Közösségének egyik alapító tagja, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.