Főoldal » elektromosautó-töltés » Hódmezővásárhelyen is használhatók az e-Mobi töltők

Hódmezővásárhelyen is használhatók az e-Mobi töltők

Másfél hete, amikor először jelentek meg működőnek jelölt töltők az e-Mobi honlapján elérhető térképen, Hódmezővásárhely is szerepelt a szerencsés települések között. Sajnos a Villanyautósok Közösségének rögtönzött tesztjén a négyből három töltőről kiderült, hogy nemhogy nem működik, de még le is van fóliázva, így nem csoda, hogy órákkal az eredeti közzététel után az e-Mobi is levette a honlapjáról a hódmezővásárhelyi töltőket. Azóta több hullámban adtak át használatra AC töltőoszlopokat, de a dél-alföldi városban felállított készülékek mindez idáig nem szerepeltek a listákon. Pedig a napokban még a fólia is lekerült a 2×22 kW teljesítményű oszlopokról, és ahogy egy pénteki próba is igazolta, a töltők működnek, használhatók.

Hódmezővásárhely, Tóalj u. (Sportcsarnok parkolója) (nincs még felfestve)

 

Hódmezővásárhely, Virág u. (Földhivatal parkolója)

 

Hódmezővásárhely, Mózes u. (Stadion / Piac parkolója) 

 

Hódmezővásárhely, Ady Endre u. 1., Strandfürdő parkolója (nincs még felfestve)

Mindeközben készül a már felszerelt három villámtöltő tápellátása is, így ha minden rendben megy, akkor néhány héten belül várhatóan azok is elérhetővé válhatnak.

Hódmezővásárhely, Szegfű utca (Sportcsarnok mellett)
Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Antalóczy Tibor

A Villanyautósok.hu alapírója és főszerkesztője, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.