Nem a befagyó kilincs a Model 3 legnagyobb hibája

Nehéz elhinni, hogy annak ellenére, hogy közel 150 ezret adtak el a Tesla Model 3-ból, egy norvég srácnak kell Kaliforniába utaznia, hogy kiderüljön az autó legnagyobb hibája. A népszerű vlogger Bjørn Nyland a napokban Amerikában forgat, ahol több egyéb autó mellett a Model 3 különböző verzióit is kipróbálja. Bár innen messziről sokan úgy gondolják, hogy ott nem gyakoriak az esőzések, bőven van csapadék az öböl menti Fremont környékén is. Pont ezért furcsa, hogy az alábbi problémára eddig senki sem hívta fel a figyelmet.

Úgy tűnik, hogy a nedves csomagtérajtóról és a hátsó üvegről lefolyó víz a csomagtér nyílás peremén végigfutó gumitömítésen átcsapva gond nélkül áztatja el a csomagtér tartalmát. Bízzunk benne, hogy a gumitömítés áttervezésével a gyártó orvosolni tudja a problémát.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Antalóczy Tibor

A Villanyatosok.hu főszerkesztője, illetve a Villanyautósok Közösségének egyik alapító tagja, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.