Véletlenül kiderült az elektromos Škoda Citigo svéd ára

A Volkswagen e-UP már évek óta kapható, a felfrissített változatának viszont lesz Škoda és Seat változata is. Számos adatot tudunk már az autóról, de hivatalos árat egyelőre nem. Egy svéd autós portál, a mestmotor.se híre szerint véletlenül kiszivárgott a Škoda Citigo elektromos változatának svédországi ára.

A Škoda Citigo-e tulajdonosai 265 km hatótávval számolhatnak a 36,8 kWh kapacitású akkumulátort teljesen felhasználva, az autót 61 kW teljesítményű villanymotor hajtja. A svéd Škoda honlapján egyelőre nem található meg az autó ára, azonban egy Google keresés után egy szponzorált Škoda link megadta az eredményt. A találat szerint az új Škoda Citigo-e  induló ára 154 700 svéd Korona (kb. 4 700 000 Ft).

Véletlenül kikerült egy Google hirdetésbe Škoda citigo-e svédországi ára

Nagy valószínűséggel ez már a villanyautókra járó támogatás levonása utáni ár, az eredeti ár az oldal számításai szerint 214 700 Korona lehet (kb. 6 500 000 Ft) lehet. A portál megkereste a Škoda svédországi képviseletét és rákérdezett, hogy az ár kiszivárogtatása a marketing kampány része volt-e. Választ ugyan nem kaptak a kérdésre, de a Škoda hirdetése hirtelen megváltozott, és már nem látható benne ár.

EZT OLVASTAD MÁR?  Íme az első tisztán elektromos és plug-in hibrid Škoda

Amennyiben a magyarországi induló ár is 6,5 millió Forint körül alakulna, akkor az állami támogatást igénybe véve a kedvező 5 145 000 Forintos áron biztosan nagyon kelendő lenne a városi kisautó.

Elektromos autót használsz?