Új Mobiliti töltő az M7 autópályán Székesfehérvár közelében

A Mobiliti újabb, az ország átjárhatóságát lehetővé tevő töltőszigetet adott át a mai napon az M7 autópálya Albapark pihenőjében Székesfehérvár közelében. A parkolóba egy Tritium gyártmányú DC villámtöltő és egy Ensto AC töltő került. A töltőhelytől 5 km-re egy másik NKM-Mobiliti töltősziget is található a székesfehérvári Decathlon áruház parkolójában, így a két egymáshoz közeli töltő jól kiegészíti egymást, hiszen az autós már megérkezés előtt ellenőrizheti a Mobiliti alkalmazásban, hogy melyik töltő szabad, így egyszerre két autó tud tölteni ezen a különösen nyári hétvégéken erős forgalmú útszakaszon. A töltő egy étterem háta mögött kapott helyet, így a soron következő étkezést bátran lehet a töltéshez időzíteni.

NKM-Mobiliti villámtöltő Székesfehérvár közelében az M7 Albapark pihenőben.

Az új DC villámtöltő díjazása megegyezik a Mobiliti egyéb helyszíneken lévő villámtöltőivel, azaz minden megkezdett percért 50 Ft-ot kell fizetni. A töltés a Mobiliti alkalmazásból és a kulcstartó alakú fizikai ügyfélkulccsal egyaránt indítható. A töltési díjat az alkalmazás a korábban regisztrált bankkártyára terheli, így a fizetési tranzakció gyors. Az alkalmazás használatával már megérkezés előtt ellenőrizhetjük, hogy éppen szabad-e a töltő. Az AC töltés egyelőre díjmentes, de a töltés indításához itt is szükség van az alkalmazásra vagy a fizikai kulcsra.

EZT OLVASTAD MÁR?  4500 elektromos töltőpont épül az Audi gyárainál

Az új helyszínnel együtt a Mobiliti már 17 autópálya és főútvonal közeli töltési helyszínnel rendelkezik:

A fenti autópálya közeli helyszíneken kívül Budapesten a KÖKI terminál parkolóházban is működik egy NKM-Mobiliti villámtöltő, valamint országszerte számos 22 kW teljesítményű AC töltőt üzemeltet a szolgáltató.

Elektromos autót használsz?