Főoldal » elektromos autó » Gyári fotók szivárogtak ki az elektromos Fiat 500-ról

Gyári fotók szivárogtak ki az elektromos Fiat 500-ról

Gyári fotókat tett közzé az olasz Il Sole 24 Ore hírportál az elektromos Fiat 500 legújabb változatáról, mely a Genfi Autószalon helyett egy élő közvetítésben mutatkozik be holnap délelőtt. Az oldal már nem látogatható, de az InsideEVs szerkesztői még időben le tudták menteni a képeket, így már ma szemtanúi lehetünk annak a vadonatúj dizájnnak, amit a Fiat 500 Electric magával hoz. Az elmúlt hetekben megjelent kémfotókon az erős álcázás ellenére is látni lehetett, hogy a városi kisautó számos új stílusjegyet hordoz, és úgy tűnik, a formatervezők a jó irányba indultak el, hiszen egy sokkal modernebb, fiatalosabb jármű néz ránk vissza a képekről. A ráncfelvarrás szerencsére az utastérben sem maradt el, a kicsi Fiat egy jókora érintőkijelzővel gazdagodott.

A villanyautóról egyelőre semmi mást nem tudunk, a Fiat egyetlen sajtóanyagban említette, de az is inkább a torinói gyár átalakításáról szólt, így a holnapi bemutató rengeteg újdonságot tartogat.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Simon Zsolt

Nem az autózás, hanem a környezetvédelem iránti elkötelezettség sodorta a Villanyautósok közé, hogy geográfus és közgazdász tanulmányai befejezése után tudásával segíthesse egy fenntarthatóbb világ kialakulását.