Jövőre új Mobiliti díjcsomagok érkeznek

Néhány napja felfüggesztette a Mobiliti a jól ismert díjcsomagok értékesítését (az Ionity csomagok kivételével), mivel januártól új csomagok bevezetését tervezik.

A korábbi díjcsomagok 2021. december 14-től már nem választhatók az applikációban, értékesítésük szünetel. Az aktív előfizetéssel rendelkező ügyfeleket a cég levélben értesíti az őket érintő változásokról. 2022 januárjában a Mobiliti új, egyszerűsített díjcsomagrendszerrel jelentkezik, de a változás nem érinti az Ionity csomagokat.

A Mobiliti országszerte már közel 1500 töltőpontot üzemeltet, a regisztrált felhasználók száma pedig a közelmúltban elérte a 40 ezret, ami azért is érdekes, mert nemrégiben a zöld rendszámos autók száma is átlépte ugyanezt a határt.

A Mobiliti hálózatában jelenleg érvényes töltési díjak az alábbiak:

  • Minimum 40 kW teljesítményű DC és AC töltő: 100 Ft/perc 80 Ft/perc (2021. december 31-ig élő kedvezmény)
  • Maximum 22 kW teljesítményű DC töltő: 120 Ft/kWh
  • Maximum 22 kW teljesítményű AC töltő: 100 Ft/kWh

Az aktuális törvényi előírásoknak megfelelően regisztráció nélküli eseti töltésre is lehetőség van, melynek egyszeri díja 500 Ft, ezen felül 22 kW DC gyorstöltőknél 60 Ft/perc, 44 és 50 kW DC villámtöltőknél 120 Ft/perc, 22 kW AC töltők esetén 120 Ft/kWh fizetendő.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.