Főoldal » elektromosautó-töltés » Elkészültek az első V3-as Superchargerek

Elkészültek az első V3-as Superchargerek

Kémeink Olvasóink jelentették, hogy elkészült a törökbálinti V3-as Supercharger, így további négy darab villámtöltővel bővült a Tesla töltőállomása, ráadásul ezek már az új, 250 kW-os csúcsteljesítményű, csak CCS csatlakozóval szerelt oszlopok.

This slideshow requires JavaScript.

De nem csak Törökbálinton készültek el az új töltők, hanem Fóton is. Szerda délben a fizikai telepítésen már túl voltak, a szoftveres beállítások és ellenőrzések folytak. A csapat valószínűleg kora délután át is adja a töltőket az autósoknak. Ezen a helyszínen egyelőre csak a most kiépített 4 oszlopnak készült el a bővítés, viszont a parkolóhelyeket elválasztó vonalra tett oszlopok lehetővé teszik a beállást utánfutóval és kerékpárszállítóval együtt is.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Biró Balázs

A fenntartható közlekedés elkötelezett híve, akit elsősorban a Tesla céltudatos és piacot felforgató tevékenysége rántott magával ebbe a világba, így publikációi elsősorban erre a területre koncentrálnak.