Főoldal » elektromosautó-töltés » Hétfőtől olcsóbban tölthetünk a TEA. hálózatában

Hétfőtől olcsóbban tölthetünk a TEA. hálózatában

Kedvezményes bérletes töltési lehetőséget hoz a tavasz első napja (2022.03.21.) a TEA. elektromobilitás szolgáltató ügyfeleinek. Az előre feltöltött egyenleg 10%-os kedvezményt jelent a mindenkori töltési díjakból. A bérletet az applikáció mellett banki átutalással, a cég weboldalán, banki pénztári befizetéssel, a cég székhelyén pénztári befizetéssel vagy akár postai készpénzbefizetéssel is megvásárolhatják a villanyautósok.

A dinamikusan fejlődő szolgáltató jelenleg országszerte 40 helyszínen 47 töltőpontot üzemeltet, melyek közül 35 db AC, 12 pedig DC töltő. Egy hónapon belül további 3 DC töltő bekapcsolása várható.

A TEA. hálózatában néhány 5 autó egyidejű, különböző teljesítményű AC töltésére alkalmas AGT oszlopok is megtalálható.

A TEA. alkalmazásban a minap egy hasznos új funkció jelent meg: távolról nem csak a töltők állapota (szabad/foglalt/üzemen kívül) látható, de a foglalt DC töltők esetében az is, hogy az éppen töltés alatt lévő jármű akkumulátora hány százalékos töltöttségnél jár. Ez az információ nagy segítség lehet mások számára, hiszen ebből lehet következtetni arra, hogy végez-e a másik autós, mire odaérünk a kiszemelt töltőoszlophoz.

A jövő héten bevezetendő bérlet gyakorlatilag előre feltöltött egyenleget jelent. A bérletes felhasználók 10%-kal kedvezőbb díjért használhatják a cég legtöbb töltőjét. A legkedvezőbb listaár (65 Ft/kWh) esetén egy picivel kevesebb, csak 5 Ft a kedvezmény.

A TEA. applikációban 30.000 forintos bérlet vásárolható. Egyéb fizetési módok esetén tetszőleges összeg tölthető fel, de minimum 6000 Ft. A bérlet, azaz a feltöltött egyenleg, 365 napig használható fel elektromosautó töltésre. A bérlet másik felhasználóra nem ruházható át. Az egyenleg kimerülése esetén a töltés megszakad, de természetesen újraindítható az egyenleg feltöltését követően kedvezményes díjért, vagy a megszokott módon bankkártyával fizetve, listaáron.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.