Főoldal » elektromos autó » Fotózz tolatókamerával – nyári fotópályázat

Fotózz tolatókamerával – nyári fotópályázat

Közeleg a nyaralások időszaka, így hamarosan elindul a pixinfo.com és a villanyautosok.hu közös nyári fotópályázata is. A versenybe bárki benevezhet, egyetlen megkötés, hogy a képet egy (lehetőleg elektromos) autó tolatókamerájával kell megkomponálni. Tolass rá a témára, fotózd le az autó képernyőjét, illetve készíts egy „werkfotót” is, amelyen kívülről látható a téma előtt parkoló autó.

A két képet töltsd fel oldalunkon 2022. augusztus 31-ig. Szeptember elején közzétesszük a képeket mindkét oldalon, majd az olvasók szavazatai alapján kiválasztjuk a legjobbat. A versenyben csak a tolatókamerával készült kép vesz részt, melyet tilos utólag szerkeszteni, módosítani.

    Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

    Szűcs Gábor

    2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.