Főoldal » események » 200. Villanyóra – élőben a YouTube-on

200. Villanyóra – élőben a YouTube-on

Szinte napra pontosan négy évvel ezelőtt, 2019. október 27-én jelentkezett először a Villanyóra, a magyar villanyautósok heti podcastja.

Most jubilálunk.

Várjuk az élő kommenteket

A podcast epizódjait rendszerint a hét vége felé, csütörtökön, vagy pénteken vesszük fel, és azok egy ideje már mindig szombaton délelőtt 11 órakor válnak elérhetővé a Villanyautósok Extra YouTube csatornán, illetve a népszerűbb podcast lejátszókon. A 200. adást azonban szerettük volna valamivel megünnepelni, így azt élőben láthatjátok most szombaton, október 28-án, este 8 órakor.

Az élő közvetítés a YouTube-on lesz elérhető, de természetesen másnap délelőtt kirakjuk a szokásos podcast felületekre is, audio formátumban. Az élőzésnek persze igazán akkor van értelme, ha interaktív tud lenni, úgyhogy az adás alatt várjuk a hozzászólásaitokat, kérdéseiteket, témajavaslataitokat, amelyekre igyekszünk is majd ott rögtön reagálni.

Apropó témák, akár itt a kommentben is lehet javaslatokat tenni, és ami érdekesnek tűnik, azt felvesszük a szombati menüre.

Várunk minden kedves Villanyóra hallgatót szombat este!

Mivel még nem volt élő adásunk amióta új szolgáltatóra váltottunk, a héten valamelyik délelőtt tartunk egy rövid technikai tesztet. Ha valaki ezt véletlenül elcsípi, megköszönjük a visszajelzést alatta a kommentekben, hogy minden rendben volt-e.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Biró Balázs

A fenntartható közlekedés elkötelezett híve, akit elsősorban a Tesla céltudatos és piacot felforgató tevékenysége rántott magával ebbe a világba, így publikációi elsősorban erre a területre koncentrálnak.