KITÖLTÖTTED MÁR?

Segíts, hogy még jobb tartalmat készíthessünk!

Ford F150 vs. Tesla Cybertruck: Bring it on – gyere ki a hóra

Talán mindenkinek megvan a Tesla Cybertruck bemutatón vetített egyik videó, ahol a kaliforniai pick-up elhúzza a kategória királyát. Nem? Mutatjuk!

Mielőtt kígyót békát kiabál a kedves olvasó, természetesen ez azon túl, hogy egy értelmetlen teszt, még csak nem is volt fair. Az F150 láthatóan egy hátsókerék meghajtású változat, míg a Tesla a középső összkerekes modellből épített  prototípust. Ráadásul a Cbertruck indul először, így lendületből húzza el a Fordot. A könnyű üres plató alatt pörgő hajtott kerekek látványosságnak jók, de a detroiti pick-upnak esélye sem volt.

Természetesen ez csak egy marketing videó, nem egy független teszt és sokkal inkább volt szimbolikus mint bármi más. Talán éppen ezért nem tudta szó nélkül hagyni Sunny Madra, a Ford egyik alelnöke sem, aki Twitteren felajánlotta Elon Musknak, hogy ha küld nekik egy Cybertruckot, csinálnak egy valós tesztet.

Ugye mindenki ismeri annyira Muskot, hogy pontosan tudja erre mit reagált?

Naná, hogy beleállt! “Bring it on” – azaz csak rajta, csináljuk!

Hogy ebből mi lesz azt meg nem mondom. Ha benzines F150 jön, akkor legyen az akármelyik változat, a dupla villanymotoros eszement kerekű acéltankot valószínűleg nem tudja legyőzni. De ki tudja. Ha viszont a villanyos F150 prototípus érkezik, akkor igazán érdekes lehet a meccs.

Még hogy a Taycan – Model S cicaharc volt szórakoztató!

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Biró Balázs

A fenntartható közlekedés elkötelezett híve, akit elsősorban a Tesla céltudatos és piacot felforgató tevékenysége rántott magával ebbe a világba, így publikációi elsősorban erre a területre koncentrálnak.