Hideget és meleget is kap a Volkswagen ID.4

A Volkswagen ID.4 bemutatóját a New Yorki autószalonra ígérték 2020 áprilisára, aztán felröppent egy pletyka, hogy talán már Genfben leleplezik március elején, de jelenleg úgy néz ki a közönségnek nyárig, a Detroiti Autószalonig kell várni a bemutatóra.

A műszaki adatok közül csupán néhány lényeges paraméter ismert, melyek úgy tűnik azonosak az ID.Crozz és a Škoda Vision iV tanulmányautók, valamint a Volkswagen ID.4 és a Škoda ENYAQ modellek között: az autókba két villanymotort építenek, az első 101 Le, a hátsó kerekek közé épített pedig 201 Le teljesítményű, így a rendszerteljesítmény 302 Le, a rendelkezésre álló nyomaték pedig 450 Nm. Az akkumulátor kapacitása 83 kWh lesz, amivel 500 km körüli WLTP hatótáv várható.

Amíg a további részleteket a hivatalos bemutató alkalmával megtudjuk, folyamatosan érkeznek a lesifotók a világ minden tájáról a próbaúton lévő álcázott autókról, hiába, az internet korában lehetetlen bármit elrejteni.

A napokban téli teszteken készült fotók járták körbe az elektromos autózással foglalkozó sajtót.

EZT OLVASTAD MÁR?  500 km hatótávval jön Volkswagen I.D. 4

Néhány napja pedig egy Dél-Afrikában készült videót osztott meg valaki, amelyen egy Opelnek álcázott Volkswagen ID.4 forró éghajlaton történő tesztelését örökítette meg a felelőtlenül, vezetés közben kamerázó járművezető.

Elektromos autót használsz?