Kikapcsolták az IKEA töltőit

Az IKEA számára fontos a fenntarthatóság, mi is rendszeresen számolunk be a cég napelemes beruházásairól vagy a kiszállító flotta fokozatos elektromosra váltásáról. Magyarországon mindhárom áruház parkolójában évek óta ingyenesen biztosítanak töltési lehetőséget a villanyautóval érkező vásárlók számára.

Ma reggelre azonban, miután kihirdették, hogy a tervezett két hetesnél hosszabb lesz a koronavírus miatti bezárás, fekete fóliába csomagolták a budaörsi töltőiket. (Ha van információd a többi Ikea parkolóban lévő töltőről, akkor hozzászólásban jelezd!)

Udvarias felirat is felhívja a vásárlók figyelmét, hogy a töltők jelenleg nem üzemelnek. Szerencsére az sem marad áram nélkül, akinek a továbbhaladáshoz nélkülözhetetlen a töltés, mivel az üzlet közvetlen közelében más szolgáltatók több töltőpontot is üzemeltetnek.

EZT OLVASTAD MÁR?  Egy másodperccel gyorsabban futják a 0-100-at a régebbi Teslák

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.