Ismét kupon-kedvezmény a MOL Plugee töltőin

Az előző év végén kezdett a MOL Plugee egy a töltőállomásokon található üzletekkel közös akcióba, amelyben a töltés mellé féláron vásárolhattunk üdítőt és hot-dogot a shopban. A kedvezmény nekünk vásárlóknak mindenképp előnyös, a cég pedig le tudja mérni vele, hogy a töltés miatt megálló elektromos autósok költenek az üzletben, vagy az autóban a mobiljukat nyomkodva várják ki a töltési idő végét. Azért lehet fontos ezt tudni, mert ha jelentős egyéb költés is társul a töltésekhez, akkor egy szolgáltató mindkét üzletág profitját figyelembe véve tudja meghatározni a töltés ideális árazását.

A novemberben indított kuponos akciói sikereit jól jellemzi, hogy a MOL az eredetileg tervezett december végi dátumról meghosszabbította a kedvezményt január végéig, közben még a Nissan tulajdonosok is 15%-os kedvezményt kaptak az idei évre a töltésekből, így például DC töltőn a 139 Ft/kWh alapár helyett ők 118,15 forintért tölthetnek.

Április elsejétől (és ez nem tréfa!) május 31-ig újabb kuponos akciót indított a MOL Plugee. Az előzőhöz hasonlóan szintén a töltőállomások üzleteiben kapható termékeket vehetjük meg töltés közben féláron. Ezúttal a hot-dog nem került be az akciós kínálatba, az üdítő mellett az energiaitalok és a dobozos tejeskávék vásárolhatók meg 50% kedvezménnyel.

A kedvezmény egy tranzakcióban kategóriánként maximum 4 termékre vehető igénybe. A vonalkódot tartalmazó kupon a töltés indításakor és leállításakor egyaránt megjelenik az applikációban. A kódot a pénztárosnak kell leolvasni a kedvezmény érvényesítéséhez, ezért fontos, hogy a töltés indítását követően ne zárjuk be azonnal az előugró ablakot.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.