Villanyautós találkozó Miskolctapolcán – 2022. augusztus 13.

Idén is megrendezi Miskolctapolcán a Villanyautósok közössége és az Ellipsum Élményfürdő a már hagyományosnak nevezhető villanyautós találkozót. Tavaly az őszi időpont ellenére kegyes volt az időjárás és szikrázó napsütésben tölthettek el a résztvevők egy kellemes napot a Miskolc szomszédságában lévő üdülőövezetben, idén viszont nem bízzuk a szerencsére, így már nyáron, augusztus 13-án megrendezzük az eseményt.

A részletes programról később számolunk be, a naptárba azonban érdemes beírni a dátumot már most. Ami már biztos, hogy idén is lesz az Ellipsumban éjszakai fürdőzés és az Avalon parkban elektromos gokart házibajnokság. Utóbbira mindig nagyon korán betelnek a szabad helyek, így semmiképp ne késlekedjenek, akik szeretnének ezen a programponton részt venni. Az élményfürdő parkolójában korlátozott a parkolóhelyek száma, így érdemes minél előbb regisztrálni annak is, aki gokartozni nem szeretne, de a találkozón mindenképp ott lenne.

A rendezvényre regisztrálni az alábbi űrlap kitöltésével lehet.

    Sajnos idéntől nem csak a találkozóra érdemes regisztrálni, hanem az ingyenes parkolás miatt is. Miskolcon augusztus 1-től már csak a helyi parkolási irodában előzetesen regisztrált, tisztán elektromos járművek parkolhatnak ingyenesen. Miskolctapolcán, mivel kiemelt turisztikai övezet, hétvégén is fizetni kell a parkolásért, így a találkozó napján is csak a regisztrált autósok parkolhatnak ingyenesen a környék fizetős parkolóiban. A tisztán elektromos autók személyesen az ügyfélszolgálati irodában (3530 Miskolc, Széchényi I. utca 20.) vagy az ugyfelszolgalat.parkolas@varosgazda.hu e-mail címre a jármű forgalmi engedélyének megküldésével (mindkét oldalát jól olvasható módon) regisztrálhatók. A közterületen létesített töltőhelyek nem képezik a fizetőparkólók részét.

    Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

    Elektromos autót használsz?

    Szűcs Gábor

    2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.