Újabb európai országban nyitott üzletet a Lucid Motors

Megnyitotta első svájci üzletét az amerikai Lucid Motors. A Lucid Studio Genfben, a Cours de Rive 10. házszám alatt található, és Európában ez már a második bemutatótermük a 2022 májusában nyílt müncheni szalon után.

Európában a Lucid Air három változatára lehet előjegyzéseket leadni Ausztriában, az Egyesült Királyságban, Belgiumban, Dániában, Finnországban, Franciaországban, Hollandiában, Monacóban, Németországban, Norvégiában, Olaszországban, Spanyolországban, Svájcban, és Svédországban, a vásárlóknak történő kiszállítás várhatóan 2022 vége előtt kezdődik. A Lucid Air Pure, Touring, és Grand Touring típusokra tett 300 eurós foglalások teljes mértékben visszatérítendők.

Az elkövetkezendő években további európai nagyvárosokban tervez üzleteket nyitni a cég, ahol személyre szabott, prémium szolgáltatást kínálnak leendő és meglévő ügyfeleiknek. A Lucid közleményében kiemeli, hogy Svájcban folyamatosan nő az Air elektromos szedánt előrendelők száma, így a genfi szalon tökéletes lehetőség, hogy jobban megismerjék az autót.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Simon Zsolt

Nem az autózás, hanem a környezetvédelem iránti elkötelezettség sodorta a Villanyautósok közé, hogy geográfus és közgazdász tanulmányai befejezése után tudásával segíthesse egy fenntarthatóbb világ kialakulását.