Főoldal » elektromosautó-töltés » Üzembe helyezték az első 22 kW-os elektromos autó töltőállomást a Balatonnál

Üzembe helyezték az első 22 kW-os elektromos autó töltőállomást a Balatonnál

Március 25-én szombaton került átadásra az első balatoni 22 kW teljesítményű villanyautó és kerékpár töltőállomás a Janus Boutique Hotel & SPA (janushotel.hu) parkolójában Siófok belvárosában a Fő utca 93 – 95 szám alatt.

A töltő bárki számára márciustól novemberig non-stop elérhető. A szálloda udvarára való beálláshoz a kapu nyitását a nap 24 órájában nyitva​tartó recepción lehet kérni. A töltés az autó csatlakoztatása után automatikusan indul. A 4 csillagos szálloda wifivel, mosdóval, kávéval/teával és wellness programokkal várja a villanyautósokat.

Az AGT Compact II. típusú, 2 x 22 kW teljesítményű töltőállomás Type2 csatlakozóiról két elektromos autó tölthet egyszerre. Emellett 2 db 3,6 kW-os konnektort is kihelyeztek a parkolóba elektromos robogók, kerékpárok töltése céljából.

Töltés közben a szálloda halljában lehetőség van mosdóhasználatra, kávé-tea fogyasztásra, wifi használatra, kényelmes fotelekben való pihenésre vagy akár uszoda-, wellness használatra is.

Részletek a szálloda honlapjáról:

A rendelkezésre állás függvényében a töltőt bárki használhatja az alábbiakban részletezett szolgáltatási csomagok keretében.

Fizetési lehetőségek a recepción: készpénz, bankkártya (MC/ Maestro/ Visa/ SZÉP Kártyák)

 1. Standard feltöltés csomag
  • áram felvétel (ingyenes)
  • parkolás, WI-FI használat, Toalett használati lehetőség
  • További kedvezményes kávé/ tea, üdítő fogyasztási lehetőség a szállodában (200-300 Ft/ ital)
  • Bevezető ár: 2017 május 31-ig 500,- Ft/ 3 óra/ gk hosszabbítás 200,- Ft/óra /gk –
   Az első 3 villanyautós vendégnek ingyenes!
 2. Dupla feltöltés – Wellness plusz csomag (rendelkezésre állás szerint vehető igénybe, előzetes bejelentkezés ajánlott)
  • áram felvétel (ingyenes)
  • parkolás 3 órára, WI-FI használat, Toalett használati lehetőség
  • korlátlan kávé/ tea/ ivóvíz fogyasztási lehetőség a szálloda önkiszolgáló Open Bárjában.
  • További kedvezményes ital fogyasztási lehetőség a szállodában (200-300 Ft/ ital)
  • a szálloda Kleopátra wellness részlegének használata 3 óra időtartamra (beltéri uszoda, Jakuzzi, finn szauna, infra szauna, gőzkamra, Aroma szoba, Fitnesz terem, relax pihenők)
  • személyenként 1 fürdőköntös és 1 fürdő törölköző biztosítása
  • A csomag ára: 5000,- Ft/ 3 óra/ fő., kedvezményes hosszabbítási lehetőség 1000,- Ft/ óra/ fő.
 3. Szállóvendégek részére az itt tartózkodásuk ideje alatt korlátlan számú ingyenes töltési lehetőséget biztosítunk mind elektromos autók mind E-kerékpárok/ mopedek esetében.
 4. E-kerékpárok és mopedek – nem szállóvendégek esetében is – max.: 2 órát ingyenesen tölthetnek a Standard feltöltés csomag szerint.

További fotók és részletek: http://janushotel.hu/szolgaltatasok/e-auto-kerekpar-tolto/

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »