Villanyautósok novemberi találkozója a Westendben

Szokás szerint jó hangulatban telt a Villanyautósok közösségének november végi találkozója. Már hagyományosnak mondható, minden hónap utolsó péntekén megrendezésre kerülő eseményen egyaránt részt vettek elektromos autó tulajdonosok és a műfaj iránt még csak érdeklődők is. A hideg ellenére szép számmal gyűltek össze a résztvevők a töltők melletti elkerített részen.

A találkozón képviseltette magát szinte az összes Magyarországon fellelhető elektromos autótípus, többek között első és második generációs Nissan LEAF, Citroen C-Zero, BMW i3 és i3s, Hyundai IONIQ electric, Renault Zoe, Nissan e-NV 200 és sokak kedvence a Tesla Model S is. További zöld rendszámos autók is megtekinthetők voltak, mint például a Mitsubishi Outlander PHEV vagy az Opel Ampera.

Nem csak az autók, de a tulajdonosaik és érdekesek. A találkozón könnyen beszélgetésbe lehet bonyolódni Horváth Andrással, Szakonyi Gáborral vagy Pálinkás Attilával a Teslasok.hu megálmodójával, de a Villanyautosok.hu is mindig képviselteti magát Antalóczy Tibor személyében. Ők is szívesen elmondják tapasztalataikat a villanyautós mindennapokról. A szerencsések még villanyautosok.hu-s hűtőmágnest is kaptak. 🙂

Ha kedvet kaptál a részvételhez, szeretettel várunk az év utolsó találkozójára, december végén (egyelőre még bizonytalan, hogy pénteken vagy szombaton lesz), szintén a Westendben. A beszélgetések tovább folytatódnak a Facebookon, a már több, mint 4000 tagot számláló Villanyautós tippek és kérdések csoportban, ahol bármikor választ kaphatsz a elektromobilitással kapcsolatos kérdéseidre.

EZT OLVASTAD MÁR?  Villanyautós találkozó a budai várban

Elektromos autót használsz?

Magyar Péter

Végzettségem szerint villamosmérnök és közgazdász vagyok. 10-15 éve olvasok autós magazinokat. Azóta várom az elektromos autók elterjedését de még ma is hatalmas az ellenállás a műfajjal szemben. Írásaimmal szeretném érthetővé tenni az elektromos járművekkel kapcsolatos fogalmakat, mértékegységeket és szeretnék segítséget nyújtani abban, hogy milyen szempontok szerint érdemes közelíteni a villanyautózás felé.