Villanyautósok találkozója

A Villanyautósok Közösségének egyik legnagyobb ereje, hogy nem csak egy egymásnak ismeretlen személyek csoportja, hanem az online világon túl is aktív, egymással összejáró tagokból álló baráti társaság. A tagok évekig havi rendszeres találkozókat tartottak Budapesten, 2019-től azonban inkább országos találkozókat tartunk, gyakran vidéken. Már hagyománynak tekinthető a tavaszi családi nap Gyenesdiáson, a nyár végi Balatonfüreden vagy Alsóörsön tartott találkozó és Keszthelyen, valamint Miskolctapolcán az őszi találkozó, ezen kívül néhány nagyobb városban (Kaposváron, Szombathelyen, Győrben) havi rendszerességgel rendeznek villanyautós találkozókat.

Ezeken az eseményeken összegyűlnek a villanyautót vagy más konnektorról tölthető elektromos járművet használók és az elektromobilitás iránt érdeklődők, hogy a fenntartható közlekedés jelenéről és jövőjéről beszélgessenek, illetve segítsenek egymásnak megtalálni a válaszokat az aktuálisan felmerülő kérdésekre. A találkozókon rendszerint lehetőség nyílik arra is, hogy a résztvevők olyan autókba üljenek be, amikkel egyébként még csak nagyon ritkán lehet találkozni. A találkozók időpontjáról a villanyautosok.hu oldal mellett a Facebook csoportunkból értesülhetnek az érdeklődők.

A találkozókra minden tisztán elektromos és plugin hibrid autóst szeretettel várunk!

A következő találkozók helyszíne és időpontja:

2022.08.13. Miskolctapolca

2022.09.10. Balatonfüred

2022.09.24. Keszthely

Minden elektromobilitás rajongót szeretettel várunk (akkor is, ha még nem ilyen járművet használ)!

This slideshow requires JavaScript.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?