Közeleg az ID.3, csökken az e-Golf ára

Németországban 4000 euróval olcsóbb lett a Volkswagen Golf elektromos változata, az autó jelenlegi ára 31 900 euró, korábbi 35 900 euró helyett, szúrta ki az electrive.com szerkesztősége a VW konfigurátorában. Az oldal értesülései szerint hasonló árcsökkentés várható minden országban, azonban annak mértéke az adott piactól függően eltérő lehet.

Az ID.3-ra, ami tulajdonképpen az elektromos Golf utódjának tekinthető, hatalmas a várakozás. Az ID.3 a német gyártó első, alapoktól elektromosnak tervezett autója, ezért a külső méreteihez képest jóval tágasabb belsőt kaphatunk majd, így remélhetőleg a Golfhoz képest alig nagyobb autóban a hátsó lábtér megközelítheti akár a Passat méreteit is az elektromos hajtásrendszer kisebb helyigényének köszönhetően.

Volkswagen ID.3 látványterv az álcázott fotók alapján

Akinek viszont megfelel az egyébként remek elektromos Golf, most érdemes figyelni és kedvező áron lecsapni a kifutó modell egyik példányára. A Renault az új Zoe érkezése előtt hasonló módon jelentős árengedménnyel kínálta a jelenlegi modellt, így hónapokig vezette is számos európai országban az elektromos autó eladásokat.

EZT OLVASTAD MÁR?  Te jössz, Elon.

Elektromos autót használsz?