Főoldal » villanyautósok.hu » Erősebbek lettünk egy energetikai szakújságíróval!

Erősebbek lettünk egy energetikai szakújságíróval!

Az újévi fogadalmak közül egyet valójában már karácsony előtt teljesítettünk: a villanyautósok csapat szakmai bővítésének igényét egy csapásra sikerült teljesíteni azzal, hogy a korábban többek között a Magyar Narancs és a HVG, az utóbbi években pedig a  Napi.hu energetikai témájú elemző és oknyomozó-tényfeltáró anyagait író Szabó M. Istvánt leszerződtettük. Január elsejétől ő a Villanyautósok.hu vezető szerkesztője. Fő feladata, hogy az eddigi fejlődési pályán tartva, bővítse és színesítse Villanyautósok.hu portál ismertségét és olvasói elfogadottságát, illetve, hogy több mint két évtizedes médiatapasztalatával segítse a portál termék- és tartalomfejlesztési elképzeléseit.

Szabó M. István

„A Villanyautósok.hu illetve a szerkesztőségünk életében eljött az a pillanat, amikor elkerülhetetlen a bővülés. Olyan gyakorlott szakembert kerestünk, aki hozzánk hasonlóan gondolkodik a jövő technológiáiról, és nyitott napról napra megjelenő újdonságok iránt. István energetikai témájú cikkei nem voltak ismeretlenek számunkra, így biztos vagyok benne, hogy gördülékeny lesz a közös munka.” – emelte ki Antalóczy Tibor, a Villanyautósok.hu főszerkesztője.

„Örömmel és nagy adag kíváncsisággal kezdek ebbe az új, szakmai fejezetbe. A kihívás nagy, de az a lehetőség nem különben, hogy a Villanyautósok.hu-n keresztül megértethető az olvasókkal, hogy az elektromos autók a zöldenergia, a karbonsemlegesség és a fenntartható fejlődés aranyháromszögének tárgyiasulásai, melyek nem az elérhetetlen és megfizethetetlen jövőt, hanem az egyre inkább kötelező irányt, az egyetlen lehetőséget jelentik számunkra. A felkérésre, hogy legyek e misszió részese, magától értetődően mondtam igent” – tette hozzá az új vezető szerkesztő.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »