KITÖLTÖTTED MÁR?

Segíts, hogy még jobb tartalmat készíthessünk!

Elektromos autó töltő Balatonfüreden

Újabb elektromos autó töltővel bővült a balatonfüredi töltőpontok „hálózata”. Ezúttal a Szalontai Rendszerintegrátor Kft. Megújuló Energia Központjának telephelyén szerelték fel úgy a saját használatra szánt töltőt, hogy az az utcáról bárki számára ingyenesen elérhetővé vált. A Type2 csatlakozós töltő ugyan csak 16A-es és csak 1 fázison ad áramot, de ha valaki úton van és megszorul, annak az éjszaka közepén is elérhető egy kis rátöltésre. Szintén pozitív szolgáltatás ez a megújuló energiával foglalkozó vállalkozás vevőkörének is, akik közül remélhetőleg egyre többen érkeznek tölthető autóval.

Balatonfüred, Megújuló Energia Központ, Szalontai Rendszerintegrátor

A készülék jelenleg a Tihanyi műút 1. szám alatti telephelyen található, de a tervek szerint a cég jövőre új telephelyre költözik. A töltő ott már 3 fázison fog tudni áramot biztosítani az autósok számára.

Balatonfüred, Megújuló Energia Központ, Szalontai Rendszerintegrátor

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?