KITÖLTÖTTED MÁR?

Segíts, hogy még jobb tartalmat készíthessünk!

Áll már, de még nem üzemel Baja első villámtöltője

Magyarország déli megyéi, elektromos autó töltő ellátottság szempontjából rendkívül mostohán kezelt területek. Pécsen és Szegeden akad ugyan néhány töltő, de a két város között szinte lehetetlen a legnépszerűbb elektromos autókkal a közlekedés. Ezen segíthet a napokban telepített (de még nem beüzemelt) bajai elektromos autó töltő, ami a Nissan használóknak (és egyéb CHAdeMO csatlakozóról tölthető autók használóinak) nyújt majd villámgyors feltöltési lehetőséget. A töltő a Nissan Hiezl szalonjával szemben (Baja, Kölcsey Ferenc utca 73.), az út túloldalán található, így várhatóan a hét minden napján, éjjel-nappal elérhető lesz. Minden érintett nevében köszönjük, hogy a töltőt nem kapun belülre, hanem nyitvatartási időn túl is elérhető helyre telepítették.

Sajnos telefonos érdeklődésünkre nem kaptunk bővebb tájékoztatást a várható beüzemelésről és a használat módjáról. Amint lesz bővebb információnk, úgy frissítjük ezt az anyagot.

Készül a villámtöltő Baján a Nissan Hiezl kereskedéssel szemben. (Fotó: Hudák Bálint József)

 

 

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Antalóczy Tibor

A Villanyatosok.hu főszerkesztője, illetve a Villanyautósok Közösségének egyik alapító tagja, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.