Hamburgban már van egy európai Model 3!

Mostanában elég sokat foglalkoztunk a Tesla Model 3 európai érkezésével, de mentségünkre legyen mondva, szinte minden nap találunk valami érdekes hírt. Most úgy néz ki, Hamburgban lefotózták az egyik első európai verziót.

Ez a CCS már nem CGI

Korábban is pletykálták már, hogy nem a Glovis Captain az első hajó, ami kifejezetten az európai piacra szánt Model 3-akat szállít – az a hír járta, hogy decemberben már jött pár autó. Ezek persze valószínűleg még nem vásárlói példányok, hanem vagy a kereskedéseknek szánt bemutató autók, vagy tesztelési célt szolgálnak.

Talán az sem véletlen, hogy az európai típusengedély kiadása utáni első munkanapon kapták le egy hamburgi Tesla kereskedésnél az utcán parkoló 3-ast. És hogy ez az autó mitől különleges? Nos, most fotózták le először a Tesla új CCS2 csatlakozóját és kaptunk egy képet az „európai ülésről” is- bármit is jelentsen a megjelölés. (Rossz nyelvek szerint az amerikai üléseket nagyobb súlyra tervezik a lakosság elhízása miatt. aztán persze lehet, hogy valami EUs biztonsági előírásról van szó).

EZT OLVASTAD MÁR?  Elkezd saját cellát gyártani a Volkswagen?

Nos, mivel ennél több új infónk nincs, jöjjenek is a képek.

This slideshow requires JavaScript.

Elektromos autót használsz?

Biró Balázs

A fenntartható közlekedés elkötelezett híve, akit elsősorban a Tesla céltudatos és piacot felforgató tevékenysége rántott magával ebbe a világba, így publikációi elsősorban erre a területre koncentrálnak.