Megkezdődött a Rivian R1T alkatrészgyártása

A Pickup kisteherautók világszerte népszerűek, így nagy a várakozás a Ford F150, a Tesla „Blade Runner” pickup és a Rivian R1T piaci megjelenésére.

A Rivian a napokban Twitteren jelentette be, hogy megkezdték a karosszéria alkatrészek gyártását, így jó esélyük van rá, hogy előbb jelenjenek meg az elektromos kisteherautó piacon, mint a Tesla. A fényképeken látható alkatrészek nagy valószínűséggel még a sorozatgyártást megelőző prototípusokba épülnek majd be, amelyeket tesztautóként használnak majd.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.