Főoldal » elektromos autó » Ford Mustang PHEV leleplezés várható Los Angelesben?

Ford Mustang PHEV leleplezés várható Los Angelesben?

A mai napon nyitja meg kapuit Los Angelesben a SEMA autóipari kiállítás. A Ford standjáról kiszivárgott felvételen egy letakart, sportos kiállású autó látható. Az autó mellett egy AC töltőoszlop utal arra, hogy konnektorról tölthető hibridről lehet szó. A „Performance through electrification” szlogen szintén inkább PHEV, mint tisztán elektromos autóra utal. A kép bal oldalán a kiállító pulton lévő „doboz” a narancssárga csatlakozóból gyaníthatóan egy akkumulátor lehet.

Ford Mustang PHEV bemutató várható Los Angelesben? (forrás: Electrek)
Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.