Főoldal » elektromos autó » Önköltség közelében vehet Powerwallt, aki az erdőtüzek miatt áramkimaradásoktól szenved

Önköltség közelében vehet Powerwallt, aki az erdőtüzek miatt áramkimaradásoktól szenved

Elon Musk, mielőtt elhagyta a Twittert, gáláns ajánlatot tett a Kaliforniai erdőtüzek miatt rendszeres áramkimaradásokkal sújtott embereknek: 1000 dollár kedvezménnyel vásárolhatják meg a Tesla Powerwall termékét. A saját tweetjéhez fűzött megjegyzéséből pedig arra következtethetünk, hogy a Powerwallt nagyságrendileg ekkora haszonnal értékesíti a gyártó.

Az árengedmény bejelentését megelőzően Musk kihirdette, hogy a napelemes és akkumulátoros energiatároló termékeiknél előnyt élveznek az erdőtűzzel sújtott területek. Egyben elnézést kért az egyéb régiókban élő vásárlóktól a szállítási késésekért.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.