Így néz ki belülről a Tesla Model Y

Az elmúlt hónapokban sorra kerültek fel fényképek az internetre a közúti teszten lévő Model Y példányokról, a minap pedig azt is megtudhattuk, hogy már elkezdtek felsorakozni a Fremont-i üzem parkolójában a kiszállításra váró autók.

A Model Y belsejéről viszont egyelőre nem sokat tudunk, bár azt egy korábban kiszivárgott fotóról tudjuk, hogy a harmadik üléssor nem lesz kifejezetten tágas.

Végre felkerült néhány jobb minőségű fotó a Twitterre a Model Y belsejéről is, melyekről megtudhatunk néhány apróságot, például a hátsó ülésen ülök USB-C csatlakozókat kapnak az eszközeik töltéséhez, a csomagtérbe pedig szivargyújtó csatlakozó is jutott.

 

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.