Villanyautósok EXTRA néven új YouTube csatornát indítottunk

A kor elvárásainak megfelelően igyekszünk nem csak írott, de audio (Villanyóra podcast) és videós tartalmakkal is ellátni az elektromobilitás iránt érdeklődőket.

Néhány hete egy új projektbe kezdtünk: elindult a Villanyautósok Közösségének új YouTube csatornája, a Villanyautósok EXTRA.

Természetesen a fő témát ezen a felületen is az elektromos autók szolgáltatják majd, de ez másképp lesz érdekes. Gyakori frissítést tervezünk, így kevésbé minőségi, cserében annál informatívabb videókkal jelentkezünk ezen a felületen.

Csodálatos vágóképekre, drón felvételekre tehát itt ne számítsatok, egyszerűbb, egy mobiltelefont gyorsan előkapva felvehető, időnként szakmai dolgokba mélyebben beleszántó videókat osztunk majd meg terveink szerint. Egy-egy autó tesztje során már a típusról megjelenő cikk előtt találhattok érdekességeket a modell fontosabb jellemzőiről, és érkeznek majd apró tippek, melyek talán csak egy szűkebb kört érdekelnek, nekik mégis fontosak, melyek gyakran egy rövid 3 perces videóban bemutathatók.

Ha értékelitek a munkánkat, Patreon oldalunkon támogathattok. Támogatóink elsőbbségi, reklám mentes hozzáférést kapnak egyes videókhoz, nevük megjelenik a videók végén, valamint használhatják Discord szerverünket is, ahol egyre pezsgőbb élet kezd kialakulni.

Természetesen nem hanyagoljuk el a régi Villanyautósok YouTube csatornát sem, ott továbbra is hetente egy, sokkal kidolgozottabb videónk, valamint a havonta a Villanyóra Podcast jelenik meg.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.