Kétszintes étterem és autósmozi – 34 állásos töltőállomást épít a Tesla

A látványos projekt minden, csak nem a puszta közepén árválkodó, mosdó és frissítő nélküli töltőoszlop: 34 autó tölthet majd egyszerre a kétszintes étteremmel egybegyúrt autósmoziban, ahol félórás filmeket vetítenek majd.

Kaliforniában.

Tiszta 90210

És Kalifornián belül is hol máshol, mint Beverly Hills közelében, West Hollywoodban a híres Santa Monica sugárúton. A 7001-es szám alatt található telken jelenleg egy eléggé lepukkant pizzéria és egy parkoló található, de a most nyilvánosságra kerülő tervek szerint ez már nem sokáig lesz így.

A területen egy kétszintes diner, amolyan tipikus amerikai bisztró, falatozó lesz, de a kör alakú épület teraszán is lesznek székek, asztalok. A jelenlegi parkolóból 34 állásos Supercharger töltőcsomópont lesz a 2300 négyzetméteres telken.

A létesítmény egyben autósmozi is lesz. A két szabadtéri vásznat úgy helyezik el, hogy az mind a töltőktől, mind az étteremből látható legyen – a tervek szerint 30 perces kisfilmek mennek majd a kivetítőn.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Biró Balázs

A fenntartható közlekedés elkötelezett híve, akit elsősorban a Tesla céltudatos és piacot felforgató tevékenysége rántott magával ebbe a világba, így publikációi elsősorban erre a területre koncentrálnak.