Főoldal » elektromos autó » Ilyen lesz a Mercedes EQE SUV beltere

Ilyen lesz a Mercedes EQE SUV beltere

A Mercedes-Benz EQE SUV világpremierje csak 2022. október 16-án lesz, de néhány hivatalos fotót már most közzétettek az autóról. A SUV kialakítást sokan a magas üléspozíció és a tágas belső tér miatt kedvelik. Utóbbiban biztosan nem lesz hiány, a Mercedes-EQ nagyméretű elektromos platformjára épülő EQE SUV esetében a fejtér, a lábtér és a könyöktér egyaránt a legtágasabb a kategóriában.

A már jól ismert MBUX Hyperscreen, amely a teljes műszerfalat egységes képernyővé alakítja azáltal, hogy egyetlen üvegpanel alatt helyeznek el három nagyfelbontású kijelzőt, opcionálisan a SUV vásárlóknak is elérhető lesz. A turbina stílusú légbeömlők szintén ismerősek lehetnek az EQS vagy EQE modellt már ismerők számára.

A belső térben ötféle színkombináció érhető el, melyek mindegyike fokozza a tágasság érzetét, miközben a progresszív és a hagyományos stílust kedvelők is megtalálják a számukra tetszetős kialakítást.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.