Új appal indulnak a Szlovák ZSE szolgáltató töltői

Bár a magyar villanyautósok körében a Greenway a legismertebb szlovák töltés szolgáltató, az országban van egy másik, szépen fejlődő hálózat is, amit az egyik helyi áramszolgáltató, a ZSE üzemeltet. A sokáig ingyenesen elérhető szolgáltatás mostanában áll át fizetős rendszerre, amihez új applikációt is készítettek. Ez 2018. október 1-től felváltja a korábban kiadott kártyákat, amik helyett egyébként a szolgáltató újakat is postáz a már regisztrált tagoknak.

Az applikáció érdekessége, hogy számos magyarországi helyszínen is mutat töltőket, mégpedig nem is keveset:

  • Budapest, Váci út 17. (V17 irodaház mélygarázsa): 20 db Type 2-es töltő
  • Budapest, Pollack Mihály tér (Nemzeti Múzeum mélygarázsa): 10 db Type 2-es töltő
  • Budapest, Palota út (Budavár 5): 6 db Type 2-es töltő
  • Tatabánya, Győri út 7-9. (Vértes Center): 2 db Type 2-es töltő

A rendszer a töltők foglaltságát is mutatja, így az már akár érkezés előtt is ellenőrizhető. Az applikáció Szlovákián kívül nem csak Magyarországon, de Ausztriában és Lengyelországban is indít töltőket.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Antalóczy Tibor

A Villanyatosok.hu főszerkesztője, illetve a Villanyautósok Közösségének egyik alapító tagja, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.