Korlátlan ingyenes Supercharger használat a raktárról átvett Teslákhoz

Úgy tűnik a Tesla célja a tegnapi árcsökkentéssel tényleg a frissítés előtti autók kisöprése a raktárról, de hamar rájöttek ők is, hogy 2-3000 dollár árengedmény kevés ahhoz, hogy a vevők ne várják ki inkább az új, 10%-kal hatékonyabb hajtásrendszert tartalmazó Model S és Model X autókat.

Ezért a Tesla újabb ösztönzőhöz fordult, aki most vesz raktáron lévő Teslát, korlátlan töltést kap hozzá, írja az Electrek. Korábban Elon Musk azt mondta, a korlátlan ingyenes töltés nem fenntartható, így valószínűleg a ráncfelvarrás utáni modellekhez ismét nem jár majd a korlátlan SuC használati lehetőség.

Az Electrek rákérdezett, hogy ezúttal mit ért a Tesla a korlátlan Supercharger használaton, hiszen mostanában többször változtak a feltételek. A Tesla válasza az volt, hogy az autó első tulajdonosának jár a korlátlan töltés, így az autó eladása után az azt használtként megvásárlók már nem kapják meg.

Én már látom is a hirdetéseket: Tesla eladó üzembentartóival…

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.