Villanyóra #0002: Model 3, villanyroller és szemeteszsák teszt

Köszönjük, hogy vasárnap óta ilyen sokan meghallgattátok a Villanyautósok.hu beszélgetős podcastjának Villanyórának az első adását. Köszönjük a bíztatást és az építő jellegű kritikákat. A pozitív fogadtatáson felbuzdulva (és az előttünk álló hosszú hétvége miatt is) már szerdán esete leültünk beszélgetni egy-egy mikrofon és egy hangrögzítő elé, hogy ma – a hangminőségre egy kicsit jobban odafigyelve – egy új adással jelentkezhessünk.

A Villanyautósok.hu szerkesztőségében ezúttal is Magyar Péter irányította a beszélgetést, vendégei Antalóczy Tibor, a Villanyautósok.hu alapítója és Bíró Balázs a lap Tesla szakértője voltak. A Villanyórában beszélgettek az új elektromobilitás törvényről, a Superchargerek és a CHAdeMO töltők jövőjéről, a hamarosan érkező, elérhetőbb árú elektromos autókról (Mini Cooper SEMazda MX-30, Renault City K-ZE), egy Tesla Model 3 tesztvezetésről, a  villanyrollerekről és nem utolsó sorban a hétfőn átadott két új Superchargerről.

Az adást érdemes mindenképp végighallgatni, ugyanis az utolsó percekben megtudhatjátok, hogy a környezetvédelem és újrahasznosítás érdekében mit nyerhet két szerencsés hallgató azok közül, akik Facebookon tovább osztják ezt a cikket.

EZT OLVASTAD MÁR?  Villanyóra #10 - Mire számítunk 2020-ban?

Elektromos autót használsz?