Leonardo DiCaprio az elektromos Fiat reklámarca

Leonardo DiCaprioról régóta közismert, hogy fontos számára a környezet- és klímavédelem, azt talán már kevesebben tudják, hogy a Venturi Formula-E csapat társalapítója, így az elektromobilitásban is vannak érdekeltségei. Ezek után azonban egyáltalán nem meglepő, hogy a színészt az idén újjászülető Fiat 500 elektromos autó reklámjában láthatjuk viszont.

Az új, kizárólag elektromos hajtással érkező kis Fiat bemutatóját a Genfi Autószalonra tervezték, amely az első olyan idei esemény volt, ami koronavírus gyors terjedése miatt elmaradt. A helyzet sajnos március eleje óta is folyamatosan romlik, így sorra jelentik be az autókiállítások elmaradását, nem lesz autószalon Detroitban és Párizsban sem. Az elektromos autó hivatalos bemutatóját online tartották meg.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.