Bő egy nap alatt kimerült az 5 milliárdos keret

Ma délben a rendelkezésre álló források kimerülése miatt lezárták a tegnap reggel 8:01-kor elindult ZFR-D-Ö-2020 pályázatot. Valószínűleg jelentősen túllépték az eredetileg tervezett 1200 normál és 240 db taxi használatú személygépkocsira elegendő 5 milliárdos keretösszeget, mivel az IFKA honlapján közölt tájékoztatás szerint több mint 2000 elektromos járműre nyújtottak be támogatási igényt. Egyelőre nincs információnk arról, hogy milyen arányban oszlanak meg az igénylések a robogók, normál használatú személygépkocsik és a taxik között.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.