Nevet vált a legnagyobb magyar e-mobilitás szolgáltató

Magyarország legnagyobb elektromobilitás-szolgáltatójának neve 2021. január 1-től megváltozik, a jelenlegi NKM Mobilitás Kft. helyett MVM Mobiliti Kft. néven folytatja tevékenységét a 600 töltőoszlopot üzemeltető vállalat. A villanyautósok az utcákon természetesen továbbra is a jól ismert Mobiliti és e-Mobi márkanevekkel találkozhatnak majd a töltőoszlopokon, azonban a számlákra a jövő évtől az új cégnév kerül majd fel.

Természetesen a névváltozás nem érinti a szolgáltatások megszokott színvonalát, amelyeknek az elektromos autózás csak egy szelete, a cég ugyanis az e-mobilitás mellett az energia, alternatív energiaforrások, és kényelmi szolgáltatások területén egyaránt kiszolgálja közel 4 millió ügyfelét.

EZT OLVASTAD MÁR?  36 000 új töltőt ígér a Volkswagen

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.