Nagy elektromobilitás felmérés

Három hónappal ezelőtt, 2020 decemberében Jövő Mobilitása Szövetség néven új szakmai összefogás alakult a mobilitásban érdekelt legnagyobb hazai cégek, illetve nemzetközi vállalatok hazai képviseleteinek részvételével. A szervezet célja az iparági érdekképviselet mellett a fenntartható közlekedés terjedésének segítése, népszerűsítése. Bár a tevékenységük nem korlátozódik az elektromobilitásra, érthető módon ez a terület adja ma a legtöbb feladatot számukra is. Az aktuális helyzet megértésére felmérést állítottak össze, hogy jobban megismerhessék a nagyközönség elektromobilitáshoz való viszonyát. A kérdőív nem csak a meggyőződéses villanyautópárti közönség, de a témától még ódzkodók véleményére is kíváncsi. Töltsük ki minél többen az alábbi kérdőívet, hogy a lehető legteljesebb legyen a kép. (A felmérés eredményét a szervezet április elején a honlapján teszi közzé.)

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Antalóczy Tibor

A Villanyatosok.hu főszerkesztője, illetve a Villanyautósok Közösségének egyik alapító tagja, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.