Főoldal » elektromos autó » Már át is színezheted a Tesládat

Már át is színezheted a Tesládat

A Teslánál mindig nagy hangsúlyt fektetnek rá, hogy megoldják a fejlett világ problémáit (first world problems), de ha nem vagyunk ennyire cinikusak, akkor úgy is fogalmazhatunk, nem felejtik el, hogy kell egy kis móka is az élethez.

Egyébként ez a fejlesztés valószínűleg nem igényelt túl sok erőforrást, úgyhogy végül is miért ne?

Fóliások figyelem

A Teslák központi képernyőjén és mobiltelefonos applikációján kiemelt helyen szerepel az autó rajza, aminek színe természetesen megegyezik azzal, amire a valóságban fényezték a kocsinkat. Tehát ha fehér a Teslánk, akkor a képernyőn és a telefonon is fehér lesz, de ha piros autónk van, akkor ott is piros. Figyeltek a részletekre.

De mi van akkor, ha átfóliáztattuk a kocsit egy másik színre? Nos nem kell tovább álmatlanul forgolódnunk éjszaka, hamarosan személyre szabható lesz az infotainment rendszerben látható modell színe.

A frissítés annak a 2022.2.1-es csomagnak a része, ami jelenleg csak Kínában érhető el, de remélhetőleg hamarosan érkezik a világ többi részére is.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Biró Balázs

A fenntartható közlekedés elkötelezett híve, akit elsősorban a Tesla céltudatos és piacot felforgató tevékenysége rántott magával ebbe a világba, így publikációi elsősorban erre a területre koncentrálnak.