Kipróbálnád magad egy elektromos motoron? Itt a remek alkalom!

A mai napon, április 9-én kerül megrendezésre a budapesti Aktív Parkban a III. Elektromos motoros találkozó és családi nap, ahol a motorkerékpárok és robogók iránt érdeklődők – legyen szó kicsikről és nagyokról egyaránt – megismerkedhetnek a legújabb modellekkel, sőt, akár ki is próbálhatják azokat. A rendezvényen ott lesz a NIU, az ADVES.moto, és más kiállítók is, akik készséggel válaszolnak minden felmerülő kérdésre, így aki elektromos motorozáson töri a fejét, de még nem elég magabiztos, hogy tényleg belevágjon, annak érdemes ellátogatnia egy kötetlen beszélgetésre.

Forrás: NIU

A találkozó délelőtt 10 órakor kezdődik, s fél 11-kor már sor kerül az első nagy attrakcióra, a NIU MQi GT EVO 100 km/h magyarországi bemutatójára. Lesz elektromos pályamotorozás, ügyességi versenyek, vezetéstechnikai képzés, tesztvezetés, gokartozás, és játszóház a gyerekeknek. A programok délután 4 órakor érnek véget. A részvétel ingyenes, de a tesztvezetéshez regisztrációra van szükség. Íme egy kis ízelítő az előző, tavaly novemberi találkozóról:

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Simon Zsolt

Nem az autózás, hanem a környezetvédelem iránti elkötelezettség sodorta a Villanyautósok közé, hogy geográfus és közgazdász tanulmányai befejezése után tudásával segíthesse egy fenntarthatóbb világ kialakulását.