Főoldal » elektromos motor » Ennyi lesz a nem Harley Davidson LiveWire S2 Del Mar

Ennyi lesz a nem Harley Davidson LiveWire S2 Del Mar

Európában is beárazták a Harley Davidson második elektromos motorját, amely 2023 nyarán kerül piacra LiveWire S2 Del Mar néven. A Harley Davidson azért nem szerepel a névben, mert a cég önálló márkává alakította a LiveWire típust, így az első elektromos motorkerékpárjuk, amely Harley Davidson LiveWire néven debütált, ma már LiveWire One néven folytatja pályafutását.

Amerikában a 17.699 dollárért előrendelhető LiveWire S2 Del Mar Launch Edition limitált sorozatot 18 perc alatt elkapkodták és az első szerencsések idén júliusban számíthatnak a motor átvételére.

Európában április 27-én, közép európai idő szerint délután 4-kor indul az S2 Del Mar Launch Edition előrendelése és mindössze 100 példány lesz foglalható, így valószínűleg itt is pillanatok alatt kimerül majd a készlet. Az európai kiszállítások szeptemberben kezdődnek. A motor ára 20.000 euró körül alakul, az egyes országok ÁFA kulcsától függően, így Franciaországban 20.190, Németországban 19.990, Hollandiában 20.390 euróért, az Egyesült Királyságban pedig 18.990 fontért vásárolható meg az újdonság.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.