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
auto
2024. 04. 27. szombat

Elgondolkozott már azon, milyen lenne környezetbarát autóval közlekedni? Hogyan értékelné, ha autójának teljesítménye késlekedés nélkül, azonnal rendelkezésre állna, ezzel biztosítva magával ragadó vezetési élményt? Mennyi időt takarítana meg, ha nem kellene többé a benzinkútra járnia és autóját otthonában vagy akár munkahelyén tölthetné?

Valószínűleg többen találkoztak már az elektromos autózás némely előnyével – akár az energiahatékonyságáról, vagy az alacsonyabb fenntartási költségekről, esetleg a csendesebb működésről van szó -, sőt mások már váltottak is valamilyen elektromos járműre. Ha nyitott az előremutató megoldásokra, esetleg elektromos autó vásárlásán gondolkozik, vagy csupán szeretné személyesen is megtapasztalni az emissziómentes közlekedés előnyeit, és szívesen kipróbálná a legújabb modelleket, akkor van egy jó hírünk. A Duna Autó legújabb nyílt hétvégéje várhatóan az év legszínesebb elektromos autós eseménye lesz, Önt is várja az Elektromos Autók Utcája!

 

Az élményvezetés két napja

A Duna Autónál október 20-án és 21-én szeretettel várnak minden érdeklődőt az Elektromos Autók Utcája elnevezésű kétnapos rendezvényen. Helyszín a vállalat III. kerületi telephelye, a Szőlőkert utcában, ahol 5 márkakereskedés előtt parkolnak majd a nyílt napokon résztvevő fantasztikus járművek. Ez a két nap nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy az érdeklődők testközelből tapasztalják meg az elektromobilitás varázsát, és kipróbálják a legmodernebb elektromos négykerekűeket. A rendezvény keretében olyan különleges modellekkel találkozhat, mint a Volvo C40 Recharge, a Cupra Born, a vadonatúj Hyundai Kona EV, a Škoda ENYAQ Sportline, vagy az ár-érték arány bajnok MG4 Electric.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A szervezők nagyszámú látogatóra számítanak, ezért a tesztvezetési igényeket előre szükséges jelezni pár kattintással a Duna Autó weboldalán, amire október 19-ig van lehetőség. Itt lehet kiválasztani és lefoglalni a kívánt időpontokat a jobbnál jobb elektromos autók próbaútjára. A résztvevők félóránként indulhatnak tesztvezetésre, pénteken 09:00-16:30-ig, szombaton pedig 09:00-13:00-ig.

Az alábbi autókat lehet tesztelni október 20-21-én a Duna Autónál:

Kattintson ide és regisztráljon!

 

Új márka az Autóváros kínálatában

Ugyanezen a héten, október 19-én nyitja meg kapuit a Duna Autó legújabb, immár 25. márkájának bemutatóterme, hivatalosan is bemutatkozik a BYD, amely szintén egész hétvégén várja a látogatókat. A folyamatosan bővülő BYD modellválasztékból olyan új korszakalkotó modelleket próbálhatnak ki az érdeklődők, mint a dinamikus SUV ATTO 3 és a városi mindentudó DOLPHIN.

A Duna Autó Budapest szívétől csak egy karnyújtásnyira lévő óbudai központjában új korszak köszönt be a fenntartható mobilitás terén. A Duna Autó, Közép-Kelet-Európa egyik vezető autókereskedő vállalataként, már több mint három évtizede elkötelezett az innováció, a környezetvédelem és az innovatív járművek iránt. Az Autóváros szerepe elvitathatatlan a hazai elektromobilitás terjesztésében, hiszen az óbudai központú cégcsoport büszkélkedhet a legszélesebb zöldautó palettával Magyarországon.

Az Elektromos Autók Utcája kiválóan illeszkedik a Duna Autó hosszú távú céljaihoz, melyek közé tartozik a zöldebb és fenntarthatóbb mobilitás népszerűsítése. Az esemény egyedülálló lehetőség azoknak, akik nem csupán egyetlen márka kínálatát szeretnék személyesen megismerni. Aki ellátogat az Autóvárosba, széleskörű rálátást kaphat az elektromos járművekről, ami egészen új életstílust is magával hoz.

Látogasson el a Duna Autóhoz október 20-án és 21-én, lépjen be egy zöldebb és fenntarthatóbb jövőbe! Az elektromobilitás nem csak egy trend – ez az autózás jövője.

Kattintson ide és regisztráljon!