Életet mentett egy Tesla Model 3

Egy Model 3 tulajdonos prezentálta a valóságban, hogy mennyire is biztonságos a Tesla szedánja, miután közel 100 km/h -ás sebességgel baleset részese lett. Az autó eleje teljesen rommá tört, utasai azonban kisebb karcolásokkal megúszták – számolt be a Teslarati az esetről.

A Tesla tulajdonosa osztotta meg egy közösségi oldalon a balesetének részleteit

A sofőr állítása szerint a helyszínre kiérkező mentősök is meglepődtek azon amit láttak, az autó kabinja sértetlen maradt így utasai segítség nélkül ki tudtak szállni. „Mindenki azt mondta, hogy az emberek általában nem járnak ilyen szerencsével. Ha ez egy átlagos jármű lenne sokkal rosszabb állapotban vagy halott lennék.”

Egyetlen dologgal nem volt elégedett a Model 3 tulajdonosa, még pedig a kesztyűtartóval. Az ütközés során az autó központi kijelzője összetört és mivel arról lehet nyitni a kesztyűtartót is ezért a biztosításhoz szükséges papírjait nehezen tudta megmenteni a tulajdonos. Azóta Elon Musk nyilatkozott az esettel kapcsolatban Twitteren és közölte, hogy kiadnak egy új biztonsági frissítést, amelyben ütközéskor a kesztyűtartó automatikusan ki fog már nyílni.

EZT OLVASTAD MÁR?  A tökéletes 8,5 milliós villanyautó nyomában

A kellemetlenségek ellenére a Tesla tulajdonosa kijelentette, hogy hihetetlenül lenyűgözte, az autó magas biztonsága, és már meg is rendelte következő Tesla Model 3-asát.

 

Elektromos autót használsz?