KITÖLTÖTTED MÁR?

Segíts, hogy még jobb tartalmat készíthessünk!

Mindenfelé Model 3-akba botlunk

Hogy ne maradjon nap Model 3 nemzetközi kiszállítási hírek nélkül, három rövid kandi kamerás újdonsággal is szolgálhatunk ma reggel. Az alábbi Twitter linkekre kattintva a képek nagyban is megnézhetőek.

Model 3 a világ körül

Mint azt a legutóbbi frissítésben is említettük, a Glovis Captain után, ami már a Karib tengeren át Európába tart, elindult a második hajó, a Glovis Cosmos is San Franciscóból. Most egy dokkmunkás, vagy a hajózási társaság egyik tagja jóvoltából kaptunk képeket a Cosmos belsejéből. A híradásból az is kiderült, hogy ez a hajó  valószínűleg Norvégiába tart.

De úgy tűnik, ha kisebb mennyiségben is, de már érkeztek is Model 3-ak Európába – ezek szerint igaz volt a pletyka, hogy már decemberben volt egy szállítmány. Most két dán villanyautó blogger, Jan és Pouls kapott le egy trélernyi autót amint egy helyi autópályán haladtak – feltételezésük szerint Norvégia felé.

Forrás: Jan & Pouls Elbilblog / Facebook

Van hírünk azonban a világ másik oldaláról Kínából is. Itt is lefotózták az első Model 3 szállítmányt, bár valószínű, hogy ezek még csak a hamburgihoz hasonló bemutató termi autók, nem vevőkhöz mennek. (A Kína felé tartó teherszállító indulásáról még nincsen hír, de hamarosan várható).

Külön érdekesség a Performance verziók felnije, ugyanis ez egyelőre egy exkluzív a kínai piacnak szánt dizájn.

 

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Biró Balázs

A fenntartható közlekedés elkötelezett híve, akit elsősorban a Tesla céltudatos és piacot felforgató tevékenysége rántott magával ebbe a világba, így publikációi elsősorban erre a területre koncentrálnak.