Mától a Dunakeszi Decathlonnál is működnek a Mobiliti töltői

Tegnap a szakadó eső ellenére sikeresen letelepítették, ma reggel pedig rendszerbe állították Dunakeszin a Decathlon parkolójába a Mobiliti legújabb töltőit. A Tritium gyártmányú DC villámtöltő és az Ensto AC töltő már jól megszokott párost alkot, mint ahogy a Mobiliti és a Decathlon is a villanyautósok térképén.

A többi Mobiliti töltőhöz hasonlóan természetesen a Dunakeszin átadott villámtöltő is fizetős, így az autósok csak addig fogják foglalni, amíg arra valóban szükségük lesz. Így jobban segítheti az M0-áson és a 2-es úton közlekedő villanyautósokat. A töltés díja május 1. óta 50 Ft percenként, amit a töltés indításához egyébként is szükséges NKM TöltőPont applikációban megadott bankkártyával lehet kifizetni. A regisztrációt, illetve az adatok megadását érdemes még az indulás előtt megejteni, hogy a töltőnél ezzel már ne kelljen húzni az időt.

Ezzel a helyszínnel együtt a két cég már kilenc közös töltőponttal rendelkezik, melyek mind autópályák vagy főutak mentén, illetve főutak kereszteződésénél találhatók:

EZT OLVASTAD MÁR?  A Shell is beszáll az európai töltőhálózat kiépítésébe

Ezeken felül a Mobiliti a következő Decathlon áruházak parkolóiba tervez töltőt telepíteni:

  • Dunaújváros (M6)
  • Miskolc (M30)
  • Debrecen (M35)
  • további 3, egyelőre meg nem nevezett Decathlon helyszín

A már meglévőkön felül az M5-ös déli szakaszán Balástya közelében, illetve az M7-es határ közeli szakaszán Sormás mellett található autópályáról könnyen és gyorsan megközelíthető Mobiliti töltő. A villámtöltőkön felül a szolgáltató több mint 50 „célállomáson” biztosít AC töltési szolgáltatást, amelyek használata egyelőre ingyenes.

Elektromos autót használsz?