50 elektromos Smarttal bővült a MOL LIMO flottája

A MOL mai sajtóközleménye szerint a MOL LIMO budapesti közösségi autókölcsönző flottája a mai naptól 20 db Smart EQ Fortwo és 30 db Smart EQ Forfour elektromos autóval bővült. A bővítéssel a 450 darabos flotta harmada környezetbarát, az 50 elektromos Smart mellett 100 db elektromos Volkswagen e-UP, 250 db benzines Volkswagen UP és 50 db Mercedes A osztályos benzines autó alkotja a flottát.

20 db Smart Fortwo és 30 db Smart Forfour jelent meg a MOL LIMO flottájában (forrás: mollimo.hu)

A négyszemélyes Smart EQ Forfour bérlési díja megegyezik az elektromos Volkswagen UP díjaival, azaz 990 Ft havidíj vállalása esetén 66 Ft/perc, havidíjmentes csomagban pedig 77 Ft/perc a bérleti díj.

A kétszemélyes Smart EQ Fortwo megjelenésének köszönhetően az eddiginél alacsonyabb percdíjat is kapnak a bérlők, havidíjas csomagban 59, anélkül 65 Ft a percdíj.

A szolgáltatásra regisztrálni egyszeri 5900 Ft regisztrációs díjért lehet. Idén nyártól a repülőtérre is mehetünk a MOL LIMO autókkal, igaz ennek van egy 1990 Ft-os felára, a Smartok megjelenése mellett egy további újdonság, hogy 490 Ft egyszeri felárral mostantól a Lupa tóhoz is mehetünk a közösségi autókkal.

EZT OLVASTAD MÁR?  Közösségi autóval a repülőtérre

Elektromos autót használsz?