Értékeld a Villanyautósok csapatát!

Óriási öröm számunkra, hogy hónapról hónapra egyre többen érdeklődnek az elektromobilitás iránt. Ami nekünk régi motorosoknak már egyértelmű, az sokaknak még nyitott kérdés, ráadásul egyre gyorsuló ütemben fejlődik a technika és az infrastruktúra. Erről is igyekszünk benneteket is a lehető legprecízebben tájékoztatni.

2021-ben (sőt utána is) szeretnénk ezt a munkát folytatni, hogy mindenkinek korrekt információval szolgálhassunk. Ha az elmúlt években a Villanyautosok.hu-n vagy a Facebook csoportban neked is tudtunk segíteni a tájékozódásban vagy a neked megfelelő autó, töltők, kábel, stb. megtalálásában, akkor kérlek támogasd a munkánkat a Patreon-on keresztül, hogy a jövőben is segíthessünk neked és az újonnan érkezőknek is. A cikkek mellett szeretnénk egyre több és jobb videót, illetve podcastot gyártani, ami rengeteg időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt emészt fel.

A tisztább, fenntarthatóbb közlekedésre való átállás mindannyiunk közös érdeke. Hiszünk benne, hogy ez a folyamat csak tájékoztatással és edukációval gyorsítható fel igazán. Ha tudod, támogasd a munkánkat a Patreon-on! Számítunk rád!

(A Patreon egy közösségi támogatási/finanszírozási platform, ami lehetővé teszi, hogy egy alkotó vagy alkotó közösség támogatást kaphasson a követőitől. A havi rendszerességű kisösszegű támogatásért cserébe a támogatók különböző kiváltságokat kapnak.)

Become a Patron!

Antalóczy Tibor

A Villanyatosok.hu főszerkesztője, illetve a Villanyautósok Közösségének egyik alapító tagja, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.