Érdekelnek a motorok? Akkor ez az esemény tetszeni fog

Az elektromos autózás iránt érdeklődők már tudják, hogy ha a legújabb autókat szeretnék testközelből látni, vagy tapasztalt autósoktól hallanának praktikus információkat, akkor a villanyautós találkozóinkra érdemes ellátogatniuk. Szerencsére azonban azok sem maradnak izgalmas programok nélkül, akik inkább a motorokért rajonganak, számukra is van egy javaslatunk: látogassanak el november 6-án szombaton a kistarcsai Kart Farm Gokartpályára, ahol a 2. Elektromos Motoros találkozó és családi nap keretein belül ismerkedhetnek az elektromos kétkerekűekkel.

A rendezvény kicsik és nagyok számára egyaránt tartogat szuper élményeket: lesznek elektromos rollerek, gokartozás, balance board, valamint elektromos gyermekmotorok is, a felnőttek pedig számos elektromos robogót és motort próbálhatnak ki. Az ElektroBiker biztosan ott lesz az eseményen, de további kiállítókkal is folyik az egyeztetés.

Az ADVES.moto által szervezett motoros találkozón egy másfél órás elméleti és gyakorlati vezetéstechnikai tréningen is részt lehet venni, ám kizárólag elektromos motorral, az oktatáshoz kölcsönmotort nem tudnak biztosítani a szervezők. A tréning előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet ezen a linken lehet elvégezni, és egy felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése is szükséges. Az oktatás ára 6000 forint, ám a NIU robogóval érkezők számára ingyenes.

Forrás: NIU

További információkat az esemény Facebook-oldaláról lehet megtudni.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Simon Zsolt

Nem az autózás, hanem a környezetvédelem iránti elkötelezettség sodorta a Villanyautósok közé, hogy geográfus és közgazdász tanulmányai befejezése után tudásával segíthesse egy fenntarthatóbb világ kialakulását.